Ophold i Kr. Himmelfartsferien fra onsdag d. 24.05.17 til søndag d. 28.05.17.

Kr. Himmelfartsferien er en god mulighed for en miniferie i egen campingvogn, autocamper, telt eller camplet. I kan booke plads online og derved spare reservationsgebyret på kr. 75,- pr. plads.

Hvis I booker hele perioden har vi en fastpris for dette på kr. 995,- dette inkl. 2 voksne og strøm, evt. ekstra personer betaler det almindelige overnatningsgebyr på kr. 90,- for voksne og kr. 60,- for børn. Skal Bookes online: Vælg ”Pladser” også vælg  ”4 dage i Kr. Himmelfarts inkl. 2 personer og forbrug”

Hvis I kun ønsker nogle af dagene i Kr. Himmelfartsferien kan I ligeledes booke dette online. Her skal I ind under ”pladser” også” book plads”

Kom direkte til online booking her Book ophold.

Læs også her om muligheden for at have både Kr. Himmelfartsferien og Pinsen på Lærkelunden Camping her: Plads i Kr. HImmelfart og Pinse.

Udlejning i Kr. Himmelfartsferien: Alt vores hytter er udlejet i Kr Himmelfarts ferien 2017 pga. Oldtimerløbet i Gråsten, der afvikles d. 27. maj, men vi har endnu et par ledige udlejningsvogne, klik her for at komme direkte til udlejning i Kr. Himmelfart.   Se vores udlejningsvogne her: Campingvogne til Udlejning.