Findes der noget bedre end ferietid på en fantastisk campingplads i Danmark? Hos Lærkelunden camping får du det hele og mere til. Denne campingplads i Sønderjylland har en forrygende beliggenhed, plads til både campister og fastliggere og så bliver der værnet om hver enkelt gæst. Vi er en lille, naturskøn campingplads, hvor er plads til både leg, afslapning, frihed og aktivitet. Ja, faktisk er der plads til det hele.

Lærkelunden Camping ligger lige ud til Flensborg Fjord. Der er en flot udsigt ud over vandet fra næsten alle pladserne. På Lærkelunden finder I en helt speciel hyggelig atmosfære. Vi er en campingplads i Sønderjylland med cirka 250 enheder, arealet er velplejet, parklignende og vi behandler det, som er det vores egen have. Det gør vi naturligvis for vores gæsters skyld, da vi har en ambition om at være blandt Sønderjyllands foretrukne campingpladser.

Lunden beskriver campingpladsens placering i terrænet. Landskabet – netop en lund – er et sted med læ, og hvor solens stråler hurtigt giver varme og buske og træer den nødvendige skygge. Du har vand lige foran pladsen, masser af natur og plads til at nyde den danske natur. Vi ser derfor også os selv som en af de hyggeligste campingpladser i Sønderjylland.

Vi glæder os til at byde jer velkommen
Ruth og Henrik Kragh

Fire stjerner og fyldt med gode faciliteter

Lærkelunden er ikke bare en campingplads i Sønderjylland omringet af vand og natur. Du får også et væld af muligheder for at få en aktiv og underholdende ferie.

Vi mener, at leg og underholdning er med til at sætte rammerne for en rigtig ferie. Derfor har vi også sørget for blandt andet legeredskaber, boldbaner og en stor legeplads, hvor hele familien kan få mange timer til at gå.
Vil du gerne i vandet, men frister fjorden ikke? Så kan du nemt springe i bassinet i vores svømmehal. Vi har også sørget for, at du kan få varmen igen i vores sauna.

Har du lyst til en aktiv ferie, får du også her en campingplads i Sønderjylland med motionsrum og mange udendørs aktiviteter. Vi tilbyder kanoudlejning, krolf og petanque, der er forrygende ferieaktiviteter for hele familien.

Læs mere om Lærkelunden Camping

Campingvogn eller hytte? Vi har det hele

Med en sommerferie på vores skønne campingplads i Sønderjylland, kan du være sikker på, at der bliver tid til både afslapning og aktivitet. Det betyder også, at vi selvfølgelig har sørget for faciliteter, hvor alle og enhver kan være med. På Lærkelunden Camping har du mulighed for både at leje en hytte eller en campingvogn. Vi tilbyder et dejligt hytteophold i vores forskellige hyttekategorier, så der kan være plads til hele familien. Booker du en hytte i minimum syv dage, vil du spare 100 kroner hver eneste dag, som du i stedet kan bruge på at opleve området omkring vores campingplads i Sønderjylland. Vi tilbyder tre forskellige typer af hytter. Vores hytte til to personer er små hyggelige hytter med plads til det hele. Her er der installeret et køleskab, og du kan frit benytte vores store fælleskøkkener til alverdens madlavning. Har du brug for mere plads, finder du også en hytte til seks personer på campingpladsen i Sønderjylland. Disse veludstyrede hytter har toilet og en skøn udsigt over vandet, som du kan nyde synet af hver eneste morgen. Vil du holde ferie med stil, tilbyder vi også vores luksushytter. Her er der ikke sparet på noget, og du får både toilet, bad, tv og køkkenfaciliteter. Den store træterrasse ligger placeret mod vandet, så du kan nyde morgenkaffen til den smukkeste udsigt. Vil du gerne have campistlivet helt indunder huden i din ferie? Så har du også muligheden for at leje en campingvogn. Vi udlejer en række forskellige campingvogne på pladsen, der hver især rummer nogle lækre faciliteter, og hvor du altid kan finde en størrelse, der passer dig. Du kan læse meget mere om udlejning af hytter og campingvogne på vores campingplads i Sønderjylland lige her.

Vil du være fastligger?

På Lærkelunden Camping er alle velkomne. Det gælder både for dig, der ønsker en pause fra den travle hverdag og for dig, der elsker livet som fastligger. Og netop livet som fastligger er helt fantastisk hos os, hvor du sammen med mange andre kan nyde de mange muligheder, du har lige her. Vi tilbyder sæsonpladser, forårspladser og efterårspladser. Du kan læse meget mere om det lige her, hvor du får et overblik over dine muligheder. Som fastliggere på vores campingplads har du selvfølgelig fri adgang til vores faciliteter. Det gælder for både svømmehal, sauna, motionsrum og meget andet. Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi har ledigt til dig som fastliggere, så vi kan tilbyde dig det helt rigtige. Vi fremviser altid den plads, som du er blevet tilbudt, så du selv kan få en fornemmelse af sted og beliggenhed.

Masser af gode oplevelser

Ved at holde ferie på en campingplads i Sønderjylland åbner du op for et væld af muligheder for at udforske Danmarks mange seværdigheder. Lærkelunden Camping ligger centralt placeret i det sønderjyske, og du kan cykle helt til Gråsten, hvis du tager turen på Gråstenstien. Derudover kan du vælge at tage en smuttur til Flensborg, der blot ligger en kort køretur fra pladsen. Du kan også besøge Sønderborg, der er en historisk by i det sønderjyske. Og så lægger naturen omkring Lærkelunden Camping op til, at du tager ud og nyder den friske luft. Besøg Dalsgård, der er en skøn fiskerby med den smukke Rinkenæs kirke. Vi har samlet en oversigt over området, hvor du kan se nogle af de mange forskellige seværdigheder og attraktioner, der omringer vores campingplads i Sønderjylland. Vi tør godt garantere dig for, at ferien ikke bliver kedelig her på pladsen.

Kontakt os eller book online

Skal du holde ferien på Lærkelunden Camping, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan booke din plads lige her på siden, så det er nemt og hurtigt for dig. Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne tage en sludder med os, er du velkommen til at ringe på 74 65 02 50.