Ikke så langt fra Lærkelunden Camping, ligger Krusmølle, syd for Aabenraa. De har åbent onsdag – søndag, oasen i det grønne – som den kaldes – er altid et besøg værd! Her finder du bl.a. en dejlig café der bl.a. byder på en rigtig lækker brunch, frokost, arbejdende værksteder og brugskunst. Møllen huser også et årligt julemarked traditionen tro, hvor der er mulighed for at købe skønt julepynt og meget andet. Fra sidste weekenden i Oktober har de åbent hver dag frem til D.22 December, rig mulighed for at få den fulde jule oplevelse.
Krusmølle menes at kunne dateres helt tilbage til Hertug Hans’ tid, i 1521-1580. Møllen har en spændende og actionfyldt historie, der blandt andet inkluderer ildebrand. Det kan du alt sammen læse mere om på Krusmøllens hjemmeside, eller få personalet til at fortælle mere om, når du kommer på besøg.
I løbet af året byder de også på forskellige arrangementer på møllen. Blandt andet koncerter, mad events, forskellige smagninger, grisevæddeløb, kanosejlads, og skattejagt for de mindste børn. Alt i alt er Krusmølle et dejligt sted at besøge.

Se mere her på Krusmølle’s hjemmeside