Når du holder ferie i Sønderjylland, må I endelig ikke lade muligheden for at besøge Papirmuseets By i Gråsten forbipasse. Papirmuseets By er en 800 m2 stor indendørs miniby, med gader og stræder og et lille torv. I de mange huse bugner det med papirhobby-artikler og populære papirklip. Selvfølgelig kan det hele købes til fornuftig pris i deres egne butikker rundt i gaderne. Her finder du også en masse varer, som ikke kan købes i deres online shop.

Der er også mulighed for at se de seneste nyheder, og spændende tiltag fra Papirmuseet, samt endda deltage i kursusaktiviteter, så du kan få mest muligt ud af produkterne.

Du finder også “Det Ganske Lille Papirmuseum” her. Et museum med spændende papirting fra hele verden. Her kan du virkelig opleve hvordan papir kan udnyttes på forskellige måder, og til forskellige ting. Når det hele er set, kan I slappe af over en kop kaffe eller et måltid mad i caféen. Er du heldig, passer dit besøg måske med de 2 årlige særudstillinger.

Kommer du forbi mens vejret er lunt, kan vi også anbefale en tur i den 12.000 m2 store have. Her kan du se de smukke planter, der bl.a. tæller en masse roser, mens du går langs de spændende snoede stier. Forventer du planterne er af papir, bliver du “desværre” skuffet – de er skam ægte nok.

Se mere her: Papirmuseet