Kære alle

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, og tager Corona smitten meget alvorligt og overholder alle de anvisninger, som myndighederne giver.
Via vores brancheorganisation er vi løbende i dialog med myndighederne og ud fra det og politiets retningslinjer, må campingpladser gerne holde åbent, bare man følger myndighedernes anvisninger. Ifølge myndighederne skal fællesarealer lukkes, dog må toiletter og badefaciliteter gerne være åbne, hvis forskellige regler overholdes. Vi sørger for en grundig rengøring, men vi forventer også, at gæster selv tager ansvar og gør deres for at minimere smittespredningen. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man i videst mulig omfang, benytter sig af faciliteterne i egen vogn og benytter campingpladsens bygninger mindst muligt. Vi råder over håndsprit o.l. i begrænset omfang og derfor bedes I medbringe værnemidler, så som mundbind, håndsprit og handsker hjemmefra.

Følgende er som det ser ud lige nu og indtil videre frem til 6. april gældende vedr. brug af vores faciliteter:

Receptionen: Max 2 personer ad gangen, mundbind skal bruges.

Butikken: Max. 6 personer ad gangen, mundbind skal bruges.

Toilet og bad: Husk god håndhygiejne, der er opsat håndsprit mange steder, husk at bruge det både når I går ind og ud. Brug mundbind når I går ind i fællesafdelingerne og hvis der er kø, så vent udenfor. Kun 1 familie af gangen i børneafdelingerne.

Fælleskøkkener: Mundbind skal bruges, begrænset antal personer i køkkenerne, køkkenet oppe max 4 personer, og køkkenet nede max. 2 personer. Der kan ikke siddes og spises i køkkenerne.

Legeplads: Legepladsen er ”åben” men bemærk forsamlingsforbud på max. 5 personer er gældende for legeplads alene. (hoppepuden kan ikke benyttes)

Boldbanen: er ”åben” men max 5 personer på banen ad gangen.

Flg. faciliteter vil være lukkede umiddelbart frem til 6. april, (dette vil løbende ændre sig): 

Svømmehal, Fitnessrum, sauna, legehus, hoppepuden og tv-stue/fællesrum.

Der vil rundt omkring på pladsen være opslået regler, som vi forventer man overholder.

Ved brug af servicebygningerne og udendørsarealer skal følgende overholdes (dette kan løbende ændre sig):
– Gældende forsamlingsforbud (Max. 5 personer er pt gældende), dette er også gældende på Lærkelunden Camping i egen enhed, medmindre i flere beboere på enheden.
– Hold 1-2 m afstand
– Det forventes forældre til enhver tid har opsyn med/ansvar for deres børn
– Husk altid at bruge værnemidler (håndvask/håndsprit/handsker/mundbind)                                                                     – Vi tillader pt. ikke gæster som ikke bor på pladsen.

Vær opmærksom på at myndighederne kan udstede bøder til både campingpladsen, samt enkeltpersoner i tilfælde af at reglerne ikke overholdes.

Hvis du er kommet hjem fra en rejse, føler dig syg eller er i karantæne forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger, som i øjeblikket foreskriver, at du bliver hjemme i mindst 14 dage. Er du usikker eller i risikogruppen, skal du naturligvis tage dine egne forholdsregler og forbehold.

Vi forventer, at forældre holder opsyn med deres børn og hjælper med at sørge for grundig håndhygiejne i forbindelse med besøg på legepladsen/boldbanen og andre steder.

Vi forventer alle overholder ovenstående. Da vi løbende følger udmeldingerne fra myndighederne, vil der løbende forekomme opdateringer.

Beklager alle reglerne, som vi alle helst ville være foruden, men vi håber på jeres forståelse og opfodre alle til at passe på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen

Ruth & Henrik Kragh