Kære alle

Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, og tager Corona smitten meget alvorligt og overholder alle de anvisninger, som myndighederne giver.
Via vores brancheorganisation er vi løbende i dialog med myndighederne og ud fra det og politiets retningslinjer, må campingpladser gerne holde åbent, bare man følger myndighedernes anvisninger. Ifølge myndighederne skal fællesarealer lukkes, dog må toiletter og badefaciliteter gerne være åbne, hvis forskellige regler overholdes. Vi sørger for en grundig rengøring, men vi forventer også, at gæster selv tager ansvar og gør deres for at minimere smittespredningen. Vi anbefaler som udgangspunkt, at man i videst mulig omfang, benytter sig af faciliteterne i egen vogn og benytter campingpladsens bygninger mindst muligt. Vi råder over håndsprit o.l. i begrænset omfang og derfor bedes I medbringe værnemidler, så som håndsprit og handsker hjemmefra.

Næsten alle faciliteter er åbne men bemærk der kan være antalsbegrænsninger:

Brug af Toilet og bad: Husk god håndhygiejne, der er opsat håndsprit mange steder, husk at bruge det både når I går ind og ud. Stå ikke og vent i fælles afdelingerne, hvis der er kø, vent udenfor.

Svømmehal: Ophold på max 1 time inkl. bad og omklædning, max. 15 personer af gangen, benyt brik system ved indgangen, ingen boldspil eller vild leg i svømmehallen. I omklædningsrummene max. 3 personer af gangen. Husk at spritte af inden I går ind og igen når I går ud.

Legehuset: Max 30 personer af gangen, ingen vild leg tilladt.

Flg. vil være lukkede, (dette vil løbende kunne ændre sig):  Sauna, og dampsauna i svømmehallen.

Der vil rundt omkring på pladsen være opslået regler, som vi forventer man overholder.

Ved brug af servicebygningerne og udendørsarealer skal følgende overholdes (dette kan løbende ændre sig):
– Gældende forsamlingsforbud (Max. 50 personer er pt gældende)
– Hold 1-2 m afstand
– Det forventes forældre til enhver tid har opsyn med/ansvar for deres børn
– Husk altid at bruge værnemidler (håndvask/håndsprit/handsker)

Vær opmærksom på at myndighederne kan udstede bøder til både campingpladsen, samt enkeltpersoner i tilfælde af at reglerne ikke overholdes.

Hvis du er kommet hjem fra en rejse, føler dig syg eller er i karantæne forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger, som i øjeblikket foreskriver, at du bliver hjemme i mindst 14 dage. Er du usikker eller i risikogruppen, skal du naturligvis tage dine egne forholdsregler og forbehold.

Vi forventer, at forældre holder opsyn med deres børn og hjælper med at sørge for grundig håndhygiejne i forbindelse med besøg på legepladsen/boldbanen og andre steder.

Vi forventer alle overholder ovenstående. Da vi løbende følger udmeldingerne fra myndighederne, vil der løbende forekomme opdateringer.

Beklager alle reglerne, som vi alle helst ville være foruden, men vi håber på jeres forståelse og opfodre alle til at passe på jer selv og hinanden.

Kærlig hilsen

Ruth & Henrik Kragh

Lærkelunden Camping