Kære alle

Danmarks grænser er i øjeblikket lukket for udenlandske besøgende i et forsøg på at kontrollere spredningen af coronavirus. 

Men fra d. 15. juni er det igen muligt at rejse ind i Danmark fra Norge, Island og Tyskland. Man skal dog ved grænsen kunne forevise en booking på et ophold på minimum 6 overnatninger, overnatninger må dog ikke være i hovedstaden København (København og Frederiksberg kommune) Læs Visitdanmark´s opdaterede oplysninger her. Norsk information.

Den danske regering har fastlagt hvordan Danmark kan åbne op igen, og en af disse beslutninger har desværre konsekvenser for vores campingplads, vores svømmehal, sauna, fitnessrum og legehus må først åbne i det der kaldes fase 4 som, hvis smittespredningen holdes under kontrol, skal igangsættes i starten af august måned. OPDATERING d. 08.06.20., SER UD TIL VI MÅ ÅBNE MEGET AF DETTE OP IGEN, LIGE NU AFVENTER VI NOGLE RETNINGSLINJER FOR HVORDAN DET MÅ OG SKAL FOREGÅ. NÅR VI HAR DEM OG EN PLAN FOR HVORDAN VI KAN GØRE DET HER HOS OS ÅBNER VI OP IGEN.

I kan læse mere om de forskellige faser her: Information om genåbning af Danmark.  Dette kan ændre sig hvis smittetrykket udvikler sig i den rigtige retning. 

Vi håber, at vi alle kommer godt over og forbi covid-19 virussen.

Kærlig hilsen

Ruth & Henrik Kragh

Lærkelunden Camping