Camping nær Flensborg Fjord

Gæsterne nyder deres campingferie i Sydjylland, meget på grund af Lærkelundens unikke beliggenhed lige i ved stranden ned til Flensborg Fjord. De nyder udsigten og vi håber de nyder, at vi passer græsplæne, træer og buske som om det er vor egen have.

På cykel kan der køres på cykelsti helt til Gråsten. Gråstenstien fører cykelisterne op til Gråsten Slotspark og skovene omkring slottet. Her er mange gode cykleruter og gangstier, du med fordel kan afprøve i løbet af din campingferie i Sydjylland. Hvis du vil på camping nær Flensborg Fjord, er Lærkelunden stedet for dig.

Ofte Stillede Spørgsmål
Q: Hvilke naturoplevelser kan vi finde i området?
A: Lærkelunden ligger unikt placeret lige ved stranden ned til Flensborg Fjord. Derfor er der masser af skønne naturoplevelser i området såsom Gendarmstien, fiskerbyen Dalsgård, Rinkenæs kirke og broen ved Egernsund. På både gåben, cykel, i robåd og kano er der derfor masser af naturoplevelser i området nær Lærkelunden.

Q: Findes der gode cykelruter i området?
A: I området omkring Lærkelunden Camping kan du finde mange cykelveje, cykelruter og forslag til endagsture på cykel. På pladsen har vi også gratis reparationsudstyr og specialværktøj samt stativer og bomme, så du kan have din cykel tæt på dig under hele opholdet.

Q: Hvilke spisesteder findes der i området?
A: I nærområdet omkring Lærkelunden Camping kan du finde flere gode spisesteder. Blandt andet Den Gamle Kro midt i Gråsten, Restaurant fjordvejen mod Kollund, gourmetrestauranten Fakkelgaarden ved Flensborg Fjord og mange flere.