Camping i dejlige omgivelser ved Østersøen

Lige ned til Flensborg fjord – mellem danske Gråsten og tyske Flensborg finder du Lærkelunden Camping. Muligheden for at opleve de fremragende omgivelser ved Østersøen er en der er populær år efter år blandt både vore danske og tyske campister.

Østersøen, som Flensborg fjord er en del af, er netop i vores område en skøn oplevelse og I har mange muligheder for at nyde havområdet via et væld af aktiviteter, som vil interessere både børn og voksne.

  • Fisketur
  • Kørekort til havkajak
  • Badetur ved stranden
  • Gåtur ved stranden

Lærkelunden Camping udsteder Fiskekort

En fisketur er en af de helt store klassikere. I og med at vi bor ved Østersøkysten, så er der ikke langt til gode fiskeforhold. Og det er populært. Faktisk så populært at vi også giver jer mulighed for at rense jeres fangst, idet vi har en fiskerenseplads på campingpladsen. Og skulle I være så gode til at fiske at I ikke kan spise det hele på én dag, så har vi også arrangeret det sådan at I kan fryse fangsten ned.

I har mulighed for at leje en robåd hos os eller tage den charmerende oplevelse det er at stå i et par gode waders og fiske.

 

Havkajak på Østersøen

En tur i havkajak er virkelig populært, og vi har indgået et samarbejde med Trekantens Kajakskole, som gennem de seneste 9 år har afholdt kurser i havkajak her på campingpladsen. Og ikke engang dårligt vejr kan stoppe kurserne. Skulle vejret ikke være godt nok, så starter kurserne simpelthen i vores svømmehal. Her læres bl.a. hvordan du kommer op i kajakken igen efter en kæntring. Derudover gennemgås også sikkerhed og roteknik.

Vil du med på kursus i havkajak? Se her for mere info

 

Badning i og gåtur ved vandet

Med vores fordelagtige placering i forhold til Østersøen er det også meget nærliggende med en dukkert. Badeture på Lærkelunden Camping er simpelthen et must i sommersæsonen. Og gerne flere gange om dagen. Er det rigtig varmt, findes der intet bedre end en afkølende tur i Østersøens fantastiske hav.

Når vi nu har et dejligt strandområde, så ligger det lige for med en gåtur ved stranden. Det kan foregå hele døgnet rundt. Havets brusen virker meget beroligende og afstressende. Og så fejler udsigten over Østersøen bestemt heller ikke noget.