Har du planer om at tage på camping i Sønderborg? Så er Lærkelunden Camping et oplagt valg. Vores campingplads har en skøn beliggenhed nær Sønderborg i de smukkeste naturomgivelser.

 

Lærkelunden Camping er kendt for at være en af de bedste og hyggeligste campingpladser nær Sønderborg, og det skyldes især den unikke beliggenhed og hyggelige atmosfære. Vores campingplads er en del af Unique Camping, der er en lille eksklusiv klub bestående af fem unikke campingpladser i Danmark. For dig betyder det en campingferie med enestående service, sjove aktiviteter og unikke oplevelser.

 

Aktiviteter og oplevelser i Sønderborg

Under dit ophold på vores campingplads ved Sønderborg har du rig mulighed for at få nogle spændende, sjove og hyggelige oplevelser i området. Hvis du foretrækker at blive ved campingpladsen, kan du og din familie blandt andet prøve vores badeland, spille krolf og petanque, sejle i kano eller bare nyde det gode vejr på stranden.

 

Vil du derimod gerne ud at opleve Sønderborg, kan du eksempelvis besøge slotte, museer, golfbaner, gode spisesteder og meget mere. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de oplevelser du kan få i Sønderborg og omegn:

Sønderborg Slot

Historiecenter Dybbøl Banke

Krusmølle

Gråsten Slot

Hedeby

Papirmuseets By

Universe

 

Der er med garanti noget for enhver smag og enhver alder, når du tager familien med på camping ved Sønderborg.

 

4-stjernet campingplads

På de dage, hvor du ikke har lyst til at tage ud at opleve Sønderborg og omegn, er der bestemt også mange gode grunde til at blive og nyde campinglivet på Lærkelunden Camping. Her får du nemlig 4-stjernet camping i de bedste omgivelser.

 

De fire stjerner ligger os meget på hjertet. Derfor arbejder vi konstant på at gøre vores campingplads bedre, så vi kan sikre dig den bedst mulige campingferie. Vi gør meget ud af at pleje campingpladsen, så den altid fremstår som en smuk sønderjysk have med en hyggelig atmosfære.

 

Kontakt os gerne på +45 74 65 02 50 for at høre mere om vores skønne campingplads nær Sønderborg eller book din campingferie online allerede nu.