Kunne du godt tænke dig at holde en skøn ferie med en smuk udsigt og sjove aktiviteter? Så er Lærkelunden Camping beliggende i Syddanmark lige stedet for dig. Her kan du få en dejlig ferie lige ned til vandet, som er spækket med spændende seværdigheder og sjove aktiviteter lige i nærheden. 

Lærkelunden ligger i smukke Gråsten ud til flotte Flensborg Fjord omgivet af smuk natur. Lyder det, som noget for dig og din familie? Så book din næste familieferie hos os. 

Vi byder dig på en skøn campingferie i smukke Syddanmark

Lærkelunden Camping er en 4-stjernet campingplads med masser skønne faciliteter og sjove aktiviteter for hele familien. Lærkelunden ligger lige ud til Flensborg Fjord med en smuk udsigt over vandet og til vippebroen ved Egernsund. 

Campingpladsen, der er placeret i smukke Syddanmark ved Gråsten, ligger os meget på hjertet, og vi går meget op i at vedligeholde dens skønne natur. Derfor trimmer vi blandt andet buske og træer gennem hele sæsonen for at kunne tilbyde dig den bedste campingferie i Syddanmark. 

Vi klipper også græsset, når gæsterne forlader en plads, og sørger for, det hele er rent til næste gang, vi ses. Når du forlader campingpladsen, giver det dig ikke kun lyst til at komme igen – du tager også afsted med et hav af gode minder i rygsækken. Kunne du godt tænke dig at opleve eller genopleve denne skønne campingplads med fantastiske rammer?

book din næste campingferie online allerede nu.

Læs mere

Tag din bedste ven med på campingferie i Syddanmark

Vil du gerne have din hund med på campingferie? Så behøver du ikke lede efter en campingplads længere. På Lærkelunden Camping i Syddanmark byder vi nemlig også menneskets bedste ven velkommen på pladsen.

Vores campingplads er beliggende i grønne områder, hvor du kan gå dejlige lange gåture med din hund, mens I begge nyder naturens skønhed. Der er heller ikke langt til stranden, hvor din hund kan nyde sandet under poterne og det dejlige afkølende havvand på varme sommerdage.

En campingferie på Lærkelunden Camping i Syddanmark er en ferie, hvor der er plads til at skabe uforglemmelige minder for hele familiens medlemmer - hvad enten de går på to eller fire ben.

Oplev sjove aktiviteter for hele familien

Her på Lærkelunden Camping beliggende i Syddanmark er vores gæster i centrum. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde en masse gode faciliteter, naturskønne områder og sjove aktiviteter, så vi imødekommer hele familien. Vi vil gerne være medvirkende til, at du får en uforglemmelig ferie, som du og din familie vil se tilbage på med et smil eller vende tilbage til hvert år.

Vi har blandt andet en legeplads til børnene, og en indendørs svømmehal, hvor familiens glade vandhunde kan få lov til at boltre og hygge sig. Svømmehallen er en universal aktivitet. Der er derfor plads til folk i alle aldre, hvor du blandt andet kan tage en god svømmetur. Er du mere til havets smukke bølger? Så har vi også en skøn børnevenlig strand. Her kan du nyde en solrig dag ved stranden.

Gider du ikke ligge stille en hel dag? Det behøver du heller ikke. Du kan nemlig prøve en masse sjove aktiviteter nær campingpladsen. Her kan du blandt andet spille golf, fiske, opleve Gråsten Slot eller besøge Dybbøl Banke.