Er I på udkig efter 4-stjernede campingpladser i Danmark, hvor både faciliteter og beliggenheden er helt i top? Så er Lærkelunden Camping i Sønderjylland det perfekte valg for jer. Her får I 4-stjernet camping på en af landets hyggeligste campingpladser.

 

Campér med udsigt til Flensborg Fjord

Lærkelunden Camping er beliggende lige ud til Flensborg Fjord, og fra næsten alle pladser er der den flotteste udsigt ud over fjorden. På vores 4-stjernet campingplads er I derfor garanteret en skøn campingferie ved vandet med en børnevenlig strand, som børnene vil elske på de varme sommerdage.

Udsigten og de 4 stjerner ligger os meget på hjertet, og vi arbejder hele tiden på at forbedre faciliteterne og forskønne vores campingplads, så vi kan sikre jer den bedste campingferie. Derfor vil I opleve Lærkelunden Camping som at bo lige midt i en skøn sønderjysk have, hvor I kan komme helt tæt på hinanden, hoppe i bølgerne og bare nyde campingpladsens helt særlige og hyggelige atmosfære.

En del af Unique Camping

Lærkelunden Camping er en del af Unique Camping, der er en lille eksklusiv klub bestående af fem unikke campingpladser i Danmark. Fælles for disse campingpladser er, at vi har en stor passion for at give vores gæster den bedst mulige campingferie med enestående service, sjove aktiviteter og unikke oplevelser.

Vi sætter altid vores gæster i centrum og bruger vores energi på at kunne sikre en 4-stjernet oplevelse på alle områder. Derfor er det ikke kun vores beliggenhed og faciliteter, der er i top. Det gælder naturligvis også de aktiviteter og oplevelser, I får, når I camperer hos os.

Ønsker I at vide mere om 4-stjernet camping på Lærkelunden Camping i Sønderjylland, så kontakt os på telefon +45 74 65 02 50 eller book jeres næste campingferie i Danmark her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på en af landets hyggeligste campingpladser.