Er I på udkig efter campingpladser med badeland i Danmark? Så er Lærkelunden Camping uden tvivl et hit hos jeres familie. På vores campingplads i Sønderjylland har vi både badeland, strand, legepladser, kanoudlejning og meget mere.

 

Tag hele familien med på camping med badeland ved vores hyggelige sønderjyske campingplads. Her kan I få timevis af sjov til at gå, når vejret er for dårligt til stranden, eller hvis I helst foretrækker en svømmehal under jeres ophold.

 

Prøv vores indendørs badeland

Vores campingplads med indendørs badeland har naturligvis opvarmet vand, som hele familien kan boltre sig rundt i. Det er især børnene, der er vilde med at være i vandland, men hos Lærkelunden Camping har vi også gjort plads til de voksne. Mange ynder at ligge og slappe af, og tage en dukkert en gang imellem, mens børnene leger i vores indendørs vandland.

Campingplads med badeland

 

Velvære og afslapning

Når I får brug for lidt velvære og afslapning, kan I nyde vandlandets tyrkiske bad, hvor I kan sidde og blive varmet godt igennem af dampen, mens I kan mærke velværet helt ud til fingerspidserne. Vi har også en sauna i forbindelse med svømmehallen og dampbadet, hvor I også har rig mulighed for at slappe af og få varmen.

 

Er I til en aktiv campingferie, og ikke kun ren afslapning, finder I vores motionscenter lige ved siden af svømmehallen. Mens børnene spiller svømmer rundt i vores badeland eller leger udenfor, har I rig mulighed for at svede stress og jag ud, mens I forbrænder en masse kalorier efter den, måske lidt for lækre, sommermad, I får i løbet af ferien. På den måde kan I holde en velfortjent campingferie med god samvittighed.

 

Som overnattende gæst på Lærkelunden Camping i Sønderjylland får I naturligvis gratis adgang til vores badeland. Det betyder, at I frit kan benytte både svømmehal, tyrkisk bad, sauna og motionscenter.

 

Book campingferie med badeland og glæd jer til en hyggelig og sjov oplevelse for hele familien.