Hvis vejret er for dårligt til at ligge ved stranden, eller bare foretrækker en svømmehal under dit ophold i Sønderjylland, så finder du selvfølgelig også sådan en hos Lærkelunden Camping.

Vores campingplads med indendørs badeland har selvfølgelig dejligt opvarmet vand, som du kan nyde sammen med børnene. Er du til mere velvære, så finder du også et tyrkisk bad, hvor du kan sidde og blive varmet igennem af dampen, mens du føler velværet helt ud til fingerspidserne. Vi har også en almindelig sauna i forbindelse med svømmehal og dampbad, hvor du også er velkommen til at “få varmen”. Især børnene er vilde med svømmehal og badeland, men også voksne er ganske velkomne til hver en tid. Mange ynder at ligge og slappe af, og tage en dukkert en gang i mellem, mens børnene leger i vores indendøres badeland.

Er du mere til bevægelse, end ren afslapning, så finder du vores motionscenter lige ved siden af svømmehallen. Her har du rig mulighed for at svede din stress og jag ud, mens du forbrænder en masse skønne kalorier efter den – måske lidt lækre – mad man gerne får på sin ferie. På den måde kan du holde ferie helt uden at føle dig skyldig.

Som overnattende gæst på Lærkelunden, er det selvfølgelig helt gratis at benytte både svømmehal, tyrkisk bad, sauna og motionscenter. Vores campingplads med badeland har alt I skulle få brug for på jeres ferie.