Er tiden kommet til, at den klassiske campingferie-model skal udfordres på den helt rigtige måde? Måske har børnene klaget over, at der ikke er mange muligheder på den campingplads, som I plejer at besøge? Så bør du naturligvis fylde feriedagene med et ophold på Lærkelunden Camping. De har et område og campingplads med svømmehal, legepladser, strand, natur og andre sjove aktiviteter.

Hos Lærkelunden Camping støder du netop på de mange forskellige oplevelser, der kan være med til at skabe den ultimative ferie for dig og dine nærmeste. Du kan på deres campingplads med svømmehal få en unik følelse af at bringe den sydlige badeferie stemning med til Sønderjylland.

Tag familien med på den ultimative badeferie 

Hvordan ønsker du og dine nærmeste at tilbringe de højt hellige feriedage? Hvad kunne være den perfekte aktivitet for hele den pukkelryggede familie? Kan man finde en aktivitet, der kan samle alle aldre? Det kan du naturligvis hos Lærkelunden Camping. Så tag familien med på den ultimative sønderjyske badeferie ved at finde en campingplads med svømmehal.

 

Campingplads med badeland

 

Lærkelunden Camping byder på en indendørs svømmehal, der kan leve op til en masse uforglemmelige stunder i de fyldte vandbassiner. Du kan nemt og bekvemt bevæge dig rundt i vandet, der er opvarmet til den helt rette temperatur. 

Hvad end du har vennerne, familien, kæresten, ægtefællen eller børnebørnene med på camping, så er en campingplads med svømmehal en universel aktivitet, der kan skabe den ultimative glæde hos alle. 

Du kan sagtens placere børnene i de skvulpende vandbassiner, mens du selv får fyldt helt op på afslapningskontoen. De kan benytte både den lave eller dybe version, så du ved, at der er noget passende til alle børnenes forskellige aldre, lyster og behov. Alt imens du skiftevis kan deltage i legen og lade op. 

Oplev den ultimative afslapning sammen med dine nærmeste

Det opvarmede vand i bassinet kan få din krop til at slappe fuldkommen af. Det kan skabe en helt unik form for velbehag, velvære og afslapning. Du kan afstresse på en måde, som du aldrig formår, når vandet ikke omfavner kroppen. Hvis du er tilpas i vandet, så er det en utrolig hurtig kilde til den ultimative form for indre ro. 

Du kan for eksempel forsvinde ned under vandets overflade og lade stilheden overtage kroppen. Eller er du ikke meget for at få hovedet hele vejen under? Så kan du sætte dig i den laveste ende og lade roen strømme ind over kroppen med et forsigtigt tempo. 

Vi finder alle frem til den rigtige form for afslapning og afstresning på forskellige måder. Lærkelundens campingplads med svømmehal opfylder folks individuelle behov, og det kan også få din krop helt ned i gear. 

I bør også prøve Lærkelundens udgave af et tyrkisk inspireret bad. Du vil opleve, at dampen varmer og omfavner kroppen på en unik måde. Du kan også vælge at slappe af i vores sauna efter, at du har dyppet kroppen i vandets forsigtige bølger.

Se alternativer til det klassiske vandland 

Lyder en swimmingpool ikke ligefrem fristende? Og vil du have flere muligheder end blot en campingplads med svømmehal? Så er Lærkelunden Camping stedet, hvor du kan opleve andre alternativer til den ellers klassiske svømmehal. 

Du kan sammen med dine nærmeste få de samme hyggelige, sjove og underholdende timer til at gå på stranden. Den er ikke langt fra campingpladsen, og du omfavner naturen ved at bruge strandmulighederne. Dette kan du med fordel nyde godt af på de dage, hvor solskinnet rigtigt har meldt sin ankomst. 

Det er vigtigt for os, at du ikke går ned på muligheder, når du er på ferie. Uanset om du foretrækker at udforske de indendørs faciliteter eller ønsker at omfavne naturens strandområder i nærheden, så vil din ferie i det sønderjyske blive en god oplevelse, som du sent vil glemme.

Book campingferie med badeland og glæd jer til en hyggelig og sjov oplevelse for hele familien.