Er I på udkig efter en familievenlig campingplads i Danmark? Så er familiecamping på Lærkelunden Camping i Gråsten i det sydlige Jylland lige noget for jer. På vores campingplads er det som at bo i en hyggelig sønderjysk have med en masse sjove aktiviteter for både store og små.

Med en god beliggenhed i hyggelige og rolige naturomgivelser i Sønderjylland er Lærkelunden Camping en af de bedste campingpladser for familier. Her er en skøn udsigt til Flensborg Fjord, en helt særlig atmosfære og et væld af sjove ferieoplevelser lige i nærheden.

 

Hyggelig camping med god service

Vi har høje ambitioner om at være blandt Sønderjyllands foretrukne campingpladser for familier. Derfor gør vi vores ypperste for at holde pladsen velplejet og hyggelig, så vi kan sikre jeres familie en skøn campingferie med alt, hvad det bør indebære.

Rammerne for jeres campingferie er vores kerneydelse, og her er vi perfektionister. Vi arbejder hele tiden på at forbedre faciliteter og forskønne campingpladsen, så vi kan tilbyde en afslappende ferie på vores campingplads i Syddanmark. Her giver vi jer de bedste rammer for en dejlig familieferie, som I sent vil glemme.

 

Masser af aktiviteter for hele familien

Vi er klar over, at en flot og velholdt campingplads ikke altid er nok. Derfor sørger vi også for at kunne tilbyde familier aktiviteter og oplevelser, der garanterer jer dagevis af sjov for både store og små.
Under jeres besøg på Lærkelunden Camping kan I derfor nyde godt af vores børnevenlige område med legeplads, hoppepude og multiarena, hvor vi gang på gang oplever, at området får sat gang i både børn og voksne.

 

Elsker I vand, kan I også leje kanoer og padle en tur langs kysten, hvor I kan følge Gendarmstien fra vandsiden, eller tilbringe timevis i vores familievenlige badeland. Her kan både børn og forældre finde de helt rette aktiviteter, hvad end I ønsker en aktiv eller en afslappende campingferie.

 

Alle disse aktiviteter og den hyggelige atmosfære danner de perfekte rammer om en dejlig, familievenlig campingferie. Se vores priser og tilbud her og tøv ikke med at kontakte os på tlf. 74 65 02 50, hvis I har spørgsmål angående jeres familieferie.