Søger I ideer til en billig ferie med børn i Danmark? Så er en campingferie det oplagte valg. Her er I garanteret en børnevenlig ferie med sjove aktiviteter for både store og små.

Lærkelunden Camping er en meget børnevenlig campingplads tæt på strand og smuk natur. En ferie med børn på Lærkelunden Camping er som at bo lige midt i en skøn sønderjysk have, hvor I kan komme helt tæt på hinanden og nyde den hyggelige atmosfære.

 

Sjove aktiviteter for hele familien

På vores campingplads er det ikke kun omgivelserne, der er børnevenlige. Vi tilbyder også et væld af sjove aktiviteter og oplevelser, hvor alle i familien kan være med. Det gælder, uanset om der skal være fokus på hygge og afslapning, eller I ønsker en aktiv ferie med jeres børn.

Hvis vejret tillader det, kan I nyde den børnevenlige strand, sejle i kano, spille Krolf og meget mere. Er vejret derimod ikke til udendørs leg, har vi et legehus med et væld af sjove aktiviteter samt et badeland, hvor jeres børn helt sikkert kan få timevis til at gå. Området omkring campingpladsen byder ligeledes på en masse forskellige oplevelser for hele familien.

 

En billig ferie, der passer til jeres budget

Udover de mange sjove oplevelser er en campingferie en ideel familieferie på grund af prisniveauet. Her har I mulighed for at komme på en billig ferie, uden at I går på kompromis med oplevelserne, da opholdet giver jer adgang til vores badeland og en masse andet sjov for både store og små børn.

Fordelen ved campingferien er, at den er meget fleksibel, og I selv kan bestemme, hvor billig den skal være. Der er mange muligheder for at spare, så I kan tilpasse ferien efter jeres budget, og vi tilbyder naturligvis også attraktive børnepriser.

Ønsker I at vide mere om ferie med børn på Lærkelunden Camping, så kontakt os på telefon +45 74 65 02 50 eller book jeres næste familieferie her.

Vi glæder os til at give jer den bedste ferie med jeres børn på vores børnevenlige campingplads i Sønderjylland.