Ferietid er noget af det bedste på året. Derfor har vi sørget for en campingplads i Jylland, der er spækket med luksus, natur og med et væld af muligheder for aktivitet og leg på ferien – for både voksne og børn. Lærkelunden Camping er en lille, naturskøn campingplads, beliggende ud til Flensborg Fjord. Med vores fire stjerner tør vi godt love dig, at du får en ferie i Danmark, du ikke vil hjem fra.

Vores campingplads i Jylland tilbyder dig luksus udover det sædvanlige. Vi har gjort plads til hele familien og de firbenede venner, så alle kan være med, når familien samles. Er du på udkig efter en campingplads i Jylland, hvor familien kan komme på en afslappende og behagelig luksusferie? Så er luksuscamping på Lærkelunden Camping i Gråsten i Sønderjylland det helt rette valg. Her får I 4-stjernet luksuscamping på en af de hyggeligste campingpladser i Danmark.

Læs mere om luksuscamping på Lærkelunden Camping

Massevis af gode faciliteter

På Lærkelunden holder du ikke bare en almindelig ferie på en campingplads i Jylland. Vi har nemlig sørget for nogle fantastiske faciliteter for alle. Foruden vores veludstyrede fælleskøkkener, har vi også både svømmehal, motionsrum og sauna, der er til fri afbenyttelse, når du holder din ferie hos os. Til børnene er der legehus, legeplads og en stor boldbane, hvor der er rig mulighed for at få rørt sig i løbet af ferien. Med en skøn beliggenhed tæt på natur og smukke byer er der gode muligheder for at tage på tur. Fra Lærkelunden kan du cykle helt til Gråsten på Gråstenstien, hvor du vil være omringet af natur hele vejen. Vi tilbyder også kanoudlejning, krolf og petangue, så hele familien kan samles. Og så har du stranden lige foran din hoveddør. Du kan campere helt ned til stranden på vores panoramapladser og nyde den smukke udsigt og en dukkert hver eneste morgen.Bo i vores luksushytter

  Normalt er campingferie lig med enten telt eller campingvogn, men på Lærkelunden Camping kan I bo i vores luksuriøse og hyggelige campinghytter, der garanterer jer den mest afslappende campingferie. I vores luksushytter kommer I til at bo med skøn beliggenhed, hvor I har god udsigt fra campingpladsen ud til Flensborg Fjord. Her får I blandt andet eget badeværelse, hyggelige værelser, en hems, tv og eget køkken – alt, hvad I skal bruge for at få en behagelig og hyggelig luksusferie. I hytterne er der plads til op til seks personer, så I kan nyde en dejlig ferie for hele familien eller vennerne. Vi tilbyder også luksus udlejningstelte med plads til fire personer. Teltene har en stor terrasse, og de er alle indrettet med to soveværelser og fællesrum. Alle luksustelte ligger tæt ved legepladsen, og du får selvfølgelig også et kig til vandet herfra.Når du tager på ferie på Lærkelunden camping i Jylland, behøver du ikke undvære familiens bedste ven. Hos os er hunde mere end velkomne, og med det store, grønne område er der rig mulighed for lange gåture langs vandet. Vi har blandt andet et hundebad, så alle firbenede gæster også kan komme ordentligt i bad. Du kan altid finde informationer angående hund i vores ferieboliger eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.  

Velvære og afslappende aktiviteter

Udover at tilbyde en campingplads i Jylland med skønne naturomgivelser og hyggelige campinghytter tilbyder vi også forskellige aktiviteter, der sikrer jer luksuscamping med velvære og afslapning i fokus. Vores badeland er ikke kun med underholdning og sjove aktiviteter for børnene. Her finder I blandt andet et tyrkisk bad, hvor I kan sidde og blive varmet igennem af dampen, mens I føler velvære helt ud til fingerspidserne. Vi har også en almindelig sauna i forbindelse med svømmehallen og dampbad, hvor I kan få varmen på de køligere dage. Lærkelunden Camping i Jylland er også en del af Unique Camping, der er en lille, eksklusiv klub med kun fire campingpladser. Alle campingpladser har én ting til fælles, nemlig en passion for at gøre din oplevelse til noget helt særligt. Derfor vil du altid få den bedste service, unikke oplevelser og en masse sjove aktiviteter for hele familien. For os er det gæsterne, der er det vigtigste, og vi gør altid vores bedste for, at du ikke mangler noget.

Livet udenfor pladsen

Selvom der er nok at tage sig til på Lærkelunden, har du også gode muligheder for at udforske det sønderjyske på bedste vis. I det omkringliggende område finder du små perler, der kan være med til at gøre din ferie både afslappende, behagelig og kulturel. Du kan tage et smut forbi Sønderborg, der er en historisk og smuk by med en havnepromenade i særklasse. Vil du ud og gå en tur, skal du blot forbi pynten for at finde Dalsgård, der er en lille fiskerby. Du har også mulighed for at blive udfordret til vands, hvor Østersøen, som Flensborg Fjord er en del af, byder på mange forskellige aktiviteter. Her er det supergodt at tage en tur på fjorden med havkajak, tage på fisketur eller få en tur ud på vandet. Fisketuren er en helt særlig oplevelse, og på pladsen kan du rense din fangst på vores fiskerenseplads. Får du brug for råd eller vejledning i forbindelse med området, står vi altid klar til at hjælpe dig. Med et stort kendskab til området kan vi altid rådgive dig omkring de helt rigtige oplevelser ud fra dine ønsker og behov.Book dit besøg allerede nu

Drømmer du om campingferie på en campingplads i Jylland med de bedste betingelser for at kunne trække stikket? På Lærkelunden garanterer vi dig, at du får det hele. Book allerede nu din næste ferie, så du bare skal glæde dig til at komme afsted. Du kan klare det hele lige her på siden, hvor vores online bookingsystem viser dig alle dine muligheder. Book luksuscamping på Lærkelunden Camping i Jylland og nyd en afslappende, behagelig og hyggelig ferie på vores campingplads i Jylland. Har du spørgsmål angående jeres campingferie, inden du booker, så kontakt os gerne på tlf. 74 65 02 50. Vi glæder os til at byde velkommen på Lærkelunden Camping.