Søger I en campingplads i Danmark, hvor I kan komme på en afslappende og behagelig luksusferie? Så er luksuscamping på Lærkelunden Camping i Gråsten i Sønderjylland det helt rette valg. Her får I 4-stjernet luksuscamping på en af de hyggeligste campingpladser i Danmark.

 

Bo i vores luksushytter

Normalt er campingferie lig med enten telt eller campingvogn, men på Lærkelunden Camping kan I bo i vores luksuriøse og hyggelige campinghytter, der garanterer jer den mest afslappende campingferie.

I vores luksushytter kommer I til at bo med skøn beliggenhed, hvor I har god udsigt fra campingpladsen ud til Flensborg Fjord. Her får I blandt andet eget badværelse, hyggelige værelser, en hems, tv og eget køkken – alt, hvad I skal bruge for at få en behagelig og hyggelig luksusferie. I hytterne er der plads til op til seks personer, så I kan nyde en dejlig ferie for hele familien eller vennerne.

Velvære og afslappende aktiviteter

Udover at tilbyde skønne naturomgivelser og hyggelige campinghytter, tilbyder vi også forskellige aktiviteter, der sikrer jer luksuscamping med velvære og afslapning i fokus.

 

Vores badeland er ikke kun med underholdning og sjove aktiviteter for børnene. Her finder I blandt andet et tyrkisk bad, hvor I kan sidde og blive varmet igennem af dampen, mens I føler velværet helt ud til fingerspidserne. Vi har også en almindelig sauna i forbindelse med svømmehallen og dampbad, hvor I kan få varmen på de køligere dage.

 

Book luksuscamping på Lærkelunden Camping og nyd en afslappende, behagelig og hyggelig ferie på vores campingplads i Jylland. Har I spørgsmål angående jeres campingferie, inden I booker, så kontakt os gerne på tlf. 74 65 02 50. Vi glæder os til at byde velkommen på Lærkelunden Camping.