Under dit ophold på Lærkelunden Camping kommer du ikke til at kede dig på noget tidspunkt. På campingpladsen tilbyder vi et væld af sjove aktiviteter for hele familien, mens Sønderjylland også byder på en masse spændende seværdigheder.

 

Her er noget for enhver smag og for enhver alder, så uanset om det er familien eller vennerne, du er taget på campingferie med, kan I opleve et væld af sjove og spændende seværdigheder under jeres ferie i Sønderjylland.

 

Seværdigheder for alle

Både på og omkring campingpladsen er der en masse aktiviteter og seværdigheder. Blandt aktiviteterne kan du blandt andet prøve:

Golf

Fiskeri

Havkajak

 

Mens du blandt seværdighederne i Sydjylland kan opleve:

Papirmuseets By

Krusmølle

Sønderborg Slot

Historiecenter Dybbøl Banke

Gråsten Slot

 

Ovenstående er blot et lille udsnit af de mange seværdigheder, som Sydjylland byder på.

 

Oplev Sønderborg og omegn

Sønderborg og omegn er en ferieregion med rigtig meget at byde på både i forhold til naturskønne omgivelser og seværdigheder. Her kommer du til at bo lige midt i en enestående beliggenhed, direkte ved havet, hvor du konstant har udsigt til den fantastisk uspolerede natur. Det giver dig masser af muligheder at nyde roen og komme helt ned i gear på din campingferie.

 

Desuden byder Sønderborg og omegn også på mange spændende museer og slotte samt gode muligheder for shopping. Der er derfor noget for enhver smag og alder. Mange af vores gæster er overraskede over, hvor mange oplevelser og seværdigheder, de kan opleve omkring Sønderborg. Derfor opfordrer vi også dig til at udforske den skønne ferieregion på egen hånd.

 

Er du i tvivl om, hvilke seværdigheder du skal besøge, står vi altid gerne til rådighed med gode råd og anbefalinger til, hvad du kan lave, mens du er på ferie i Sydjylland. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 74 65 02 50 eller info@laerkelunden.dk.