Er du til strandcamping i naturskønne omgivelser? Hos Lærkelunden Camping kan du campere helt nede ved stranden på en af vores panoramapladser i vandkanten.

 

Nyd campinglivet lige ud til Flensborg Fjord på vores hyggelige campingplads omgivet af strand og smuk natur. Fra næsten alle pladser er der udsigt til vandet og stranden, så der er rig mulighed for at nyde den smukke beliggenhed på strandcamping ved Lærkelunden Camping i Sønderjylland.

Campingplads med badeland

 

 

Børnevenlig strand

Stranden ved campingpladsen er meget børnevenlig, og vandet går børnene til navlen rigtig langt ud. På en varm sommerdag er der en masse liv og mange børn ved vandet – nogle bader, andre fanger krabber eller er i gang med at bygge sandslotte.

 

Den familievenlige strand giver rig mulighed for sjove og hyggelige aktiviteter, hvad enten du er barn, ung eller voksen, så hele familien kan nyde en dejlig campingferie sammen.

 

Sjove aktiviteter på havet

På stranden ved Lærkelunden Camping er der rig mulighed for sjove aktiviteter både på vandet og ved stranden. Du kan blandt andet fange mange forskellige fisk i fjorden, som du naturligvis har mulighed for at få frosset ned. Flere af vores gæster kommer netop til Lærkelunden Camping for at kombinere deres interesse for lystfiskeri og camping.

 

Ved broen er der også et slæbested, hvor vores gæster har mulighed for at søsætte både fra deres trailer. Har I ikke jeres egen båd, kan I i stedet leje en kano eller en robåd og nyde en hyggelig padletur langs kysten.

 

Book strandcamping med en panoramaplads i vandkanten og se frem til en ferie i de skønneste omgivelser.