Er du eller din partner over 60 år, og kunne du godt tænke dig at tage på camping i smukke omgivelser? Så skulle du tage et kig på Lærkelundens tilbud om seniorcamping i skønne Sønderjylland nær Flensborg Fjord. 

Her har du muligheden for at nyde en dejlig, rolig ferie i ren idyl sammen med dine kære, hvor der også er fantastiske seværdigheder i nærheden. Vil du vide mere? Så læs med her.

 

Nyd en skøn ferie på seniorcamping

Hvis du gerne vil forkæle dig og din partner med en skøn ferie, som skaber gode minder, så er seniorcamping ved Lærkelunden camping det rette sted for jer. Udover at I befinder jer i flotte omgivelser nær vandet og fantastiske seværdigheder, så kan I også det til fornuftige priser, hvis den ene er over 60 år.

 

Tag på seniorcamping til en god pris

Du kan få pladser med kig til havet eller flotte grønne områder – efter eget valg. Priserne er pr. døgn inklusiv 2 personer og inklusiv strøm, mens der er pladsgebyr oveni, hvor prisen afhænger af den sæson, du vælger at holde ferie i. Sæsonerne bliver delt op i kategorier for at skabe et bedre overblik. Vi har forskellige tilbud – afhængigt af hvor mange nætter, du ønsker at overnatte på campingpladsen. Her kan vi tilbyde følgende:

 

  • Ved 4 til 6 overnatninger koster det 199 kroner per døgn. 
  • Ved 7 til 10 overnatninger koster det 185 kroner per døgn.
  • Ved 11 til 14 overnatninger koster det 170 per døgn.
  • Ved mere end 14 overnatninger koster det 160 per døgn.

 

Campingsæsonen fordeler sig over forskellige sæsoner afhængig af årstiden. Vi har blandt andet:

 

  • Sæson A: Pladsgebyret er 130 kroner per døgn. 
  • Sæson B: Pladsgebyret er 90 kroner per døgn.
  • Sæson C: Pladsgebyret er 50 kroner per døgn.
  • Sæson D: Pladsgebyret er 20 kroner per døgn.

 

Sæson A er den mest populære periode, hvor de fleste folk har ferie og er derfor også den dyreste. Sæson D er den billigste og udenfor de andre sæsoner, mens sæson B og C ligger midt imellem, men stadig til fornuftige campingpriser. Her kan du også blive klogere på, hvilke datoer de forskellige sæsoner dækker over.

 

Seniorcamping tilbuddene gælder hele sæsonen på nær i ugerne 28, 29, 30 og 31, tilbuddene kan bookes via vores onlinebooking her: Book camping med rabat til seniorer.

Læs mere

Book din ferie ved Lærkelunden seniorcamping

Lærkelunden er en smuk, lille 4-stjernet campingplads med en fantastisk beliggenhed nede ved vandet. At bo her er som at campere i en sønderjysk have, hvor du nyder de idylliske omgivelser. Her kan du skabe skønne minder med dine kære og have hyggelige aftener med dine gode campingvenner. Her får du muligheden for at leve i nuet og nyde tilværelsen, der giver dig lyst til at vende tilbage.

Derudover byder stedet på fine faciliteter og skønne områder, der er værd at se og opleve - uanset om du er en børnefamilie eller seniorer. Campingpladsen byder både på smuk natur og strand i nærheden. Vil du gerne opleve spændende seværdigheder? Så kan du sagtens tage til Sønderborg Slot eller Papirmuseets By. Lyder det som noget for dig? Så book din ferie på seniorcamping online nu - vi glæder os til at byde dig og dine kære velkommen.

Besøg flotte og historiske seværdigheder

Lærkelunden Camping er stedet, der både byder på skønne seværdigheder, smukke omgivelser og ren idyl. Det er samtidig stedet, hvor du har mulighed for at skabe gode minder og nyde både dit eget og andres selskab. Hos Lærkelunden seniorcamping byder vi også på lærerige seværdigheder i nærheden.

Elsker du historie, og kunne du godt tænke dig at rejse tilbage i tiden? Så besøg Dybbøl Banke, som fortæller historien om det dramatiske år 1864, hvor Danmark var i krig mod Preussen og Østrig. Her går de ansatte blandt andet rundt klædt som i 1864 og fortæller historier fra det dramatiske år.

Du kan også opleve en masse smukke slotte, som blandt andet det anerkendte Gråsten Slot, der ligger lige i nærheden af Lærkelunden Camping. Hvad enten du elsker at kigge på smukke og historiske seværdigheder, eller du bare gerne vil sidde og nyde solen ved vandet. Så er Lærkelunden Seniorcamping det rette valg for dig.