Elsker du også ferie og et godt tilbud? Nu kan du kombinere de to ting. Vi har et godt camping-tilbud til dig, der elsker at campere i naturskønne områder.

Book fem overnatninger med minimum to personer, og spar 50 kroner per dag.

Lærkelunden Camping er en 4-stjernet campingplads beliggende i Gråsten i Syddanmark, der byder på gode faciliteter og aktiviteter for alle. Vi vil gerne skabe de bedste rammer for alle vores gæster med plads til en afslappende ferie i familiens tegn. Camping-tilbuddet gælder både tidligt og sent på sæsonen. Vil du gerne vide mere? Så læs mere om det fantastiske tilbud herunder.

 

Hvornår gælder camping-tilbuddet? 

 

Hvis du har egen campingvogn, teltvogn, telt eller autocamper, så er camping-tilbuddet helt sikkert noget for dig. Tilbuddet gælder i følgende perioder:

  • Den 26. marts 2021 til den 12. maj 2021
  • Den 21. august 2021 til den 24. oktober 2021

Du kan desuden benytte camping-tilbuddet på alle pladstyper. Der er dog et tillæg, hvis du vælger en plads med havkigs- eller panoramaplads. Du kan ikke kombinere tilbuddet med andre tilbud. Book camping-tilbuddet online nu, så du sikrer dig en plads med det samme. 

 

Camping-tilbud gælder i påsken og efterårsferien

 

Nu får du mulighed for at nyde campinglivet både tidligt og sent på sæsonen, da camping-tilbuddet gælder ved populære tidspunkter at holde ferie på. Det gælder blandt andet i: 

  • Påsken
  • Bededag
  • Efterårsferien

Hvis du er ægte campist, så ved du også, at du kan campere hele campingsæsonen. Derfor har vi lavet et godt tilbud til dig, der nyder at tilbringe kvalitetstid med din familie på Lærkelunden Camping uanset årstid – for hver årstid har sin charme.

Kom direkte til onlinebooking her: Book Online

Læs mere

Oplev en masse skønne faciliteter

Uanset om du vælger at tage imod camping-tilbuddet tidligt eller sent på sæsonen, så er der rige muligheder for en skøn ferie med masser minder. Vi tilbyder nemlig et hav af faciliteter for hele familien.

Vi har blandt andet en legeplads og boldbane, hvor børnene kan få lov til at boltre sig frit, og have timevis af sjov. Viser vejret sig ikke fra sin bedste side? Så frygt ej. Vi har nemlig også et indendørs legehus med noget for alle aldre.

Er du i familie med et par vandhunde? Så invitér dem med i vores indendørs svømmehal, hvor hele familien sagtens kan tilbringe en hel eftermiddag sammen. Her kan børnene få brændt en masse krudt af, mens du samtidig får slappet af - skønt, ikke?

Se Sønderjyllands historiske seværdigheder

Kunne du godt tænke dig at opleve naturskønne områder eller se flotte seværdigheder? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig sagtens blande afslapning med kulturelle oplevelser. Lærkelunden er beliggende i skønne Sønderjylland, som er hjemsted for et hav af fantastiske seværdigheder, der er værd at se.

Du kan blandt andet besøge Gråsten Slot,der er omgivet af den smukke sønderjyske natur med skov og sø. Her kan du også nyde mange vandreture rundt om slottet. Er du vild med historie? Så bør du tage et smut forbi Dybbøl Banke, som fortæller historien om det dramatiske år 1864, hvor Danmark er i krig mod to af Europas stormagter - Preussen og Østrig.

På Lærkelunden Camping gør vi vores bedste for at sætte rammerne for en fantastisk campingferie med hele familien.