Hos Lærkelunden Camping behøver du ikke at medbringe din egen soveplads – du kan nemlig leje en af vores mange campinghytter, campingvogne eller telte. Vi har et væld af forskellige udlejningsmuligheder, og der er derfor noget for enhver smag. Uanset om du kommer alene, med din partner, familie eller venner, vil du have gode muligheder for at være på ferie. 

Er du interesseret i at leje enten en campinghytte, campingvogn eller et telt på Lærkelunden Camping, er du velkommen til at ringe til os på 74 65 02 50. 

Vi anbefaler, at du sørger for at reservere leje af campinghytte, campingvogn eller telt på forhånd. På denne måde er du helt sikker på, at vores populære udlejningsmuligheder ikke er booket ved ankomst.

Læs her på siden mere om de tre typer af campinghytter, teltene og de forskellige campingvogne, og book en campinghytte, et telt eller en campingvogn online.

Læs mere om vores campinghytter her

Campinghytte kategori 3 og 5

Især vores campinghytter er et populært valg. Her vælger du mellem forskellige typer – enten kategori 3, kategori 5 eller luksushytter. Vores campinghytte kategori 3 er til to personer, og disse campinghytter er både små og hyggelige – men med plads til det hele. Her er der installeret et køleskab, og du kan frit benytte vores store fælleskøkkener til alverdens madlavning. 

Har du brug for mere plads, finder du også en campinghytte til seks personer. Disse er kategoriseret som campinghytte kategori 5. Her får du veludstyrede campinghytter med:  (4 af disse renoveret med bl.a. nyt køkken til sæsonen 2020) 
  • Køkken
  • Toilet
  • Terrasse
  • TV
  • Hems
  • Køjerum 
  • Og en skøn udsigt over vandet, som du kan nyde synet af hver eneste morgen

For at få et overblik over, hvor campinghytterne er placeret på campingpladsen, kan du med fordel anvende vores pladsoversigt. Her vil vores campinghytter i kategori tre være markeret som campinghytte A og B, mens campinghytter i kategori fem er markeret som campinghytte C, D, E, F og G. 

Luksuscamping eller ægte campistliv

Vil du holde ferie med stil, tilbyder vi også vores luksushytter. Her er der ikke sparet på noget, og du får både toilet, bad, TV og køkkenfaciliteter. Den store træterrasse ligger placeret mod vandet, så du kan nyde morgenkaffen med den smukkeste udsigt. Dette må i den grad siges at være ferie med stil, hvor du lynhurtigt vil føle dig hjemme.

Vil du derimod gerne have campistlivet helt ind under huden, har du mulighed for at leje en campingvogn. Vi udlejer en række forskellige campingvogne på pladsen, der hver især rummer nogle lækre faciliteter. Du finder altid en størrelse, der passer dig.

I og med vi har så mange valgmuligheder i forhold til udlejning på Lærkelunden Camping, er det muligt for alle at få en god ferie – også selvom de ikke ejer en campingvogn eller et telt. Vi er nemlig klar over, at det kan være dyrt at investere i campingvogne og telte – men vi mener også, at alle skal have mulighed for at nyde den fantastiske atmosfære, der er forbundet med en campingferie. 

Trygge omgivelser med masser af aktiviteter

På Lærkelunden Camping sørger vi for at give dig trygge omgivelser. Dette er især ideelt for dig med børn, hvor trygge rammer er en nødvendighed. Du får rig mulighed for at slappe af, mens børnene er underholdt – enten på legepladsen, i græsset, vandet, svømmehallen, på boldbanen, med krolf, i aktivitetsrummet og så videre. Listen af aktivitetsmuligheder er lang, og derfor er der altid noget at give sig til. 

Lærkelunden Camping i Sønderjylland er også et oplagt sted at vælge, hvis du ønsker at udforske steder såsom Sønderborg, Flensborg, Gråsten, Als eller andre steder i Sønderjylland. Uanset hvad du bedst kan lide at give dig til, vil du befinde dig i de smukkeste omgivelser, hvor både buske, træer, græsplæne, vand og udsigt er flotte at se på. 

Ønsker du inspiration til, hvad du kan foretage dig på dit ophold på Lærkelunden Camping, kan du få masser af gode idéer her. Området er nemlig spækket med muligheder, og der er derfor noget for alle aldre – både de voksne og børnene. 

Book online, eller ring til os

Vi kan godt forstå, hvis du allerede nu har lyst til at booke din næste ferie på Lærkelunden Camping. Hvad end du foretrækker en hyggelig og mindre campinghytte, en større campinghytte med plads til alle, en overdådig luksushytte eller en dejlig campingvogn eller et Isabella luksus-telt, står det klar til udlejning på Lærkelunden Camping i Sønderjylland.

Du kan booke din næste ferie allerede i dag ved at reservere online eller ringe til os på 74 65 02 50. Du vælger selv, hvorvidt ferien blot skal være en dejlig weekendtur, eller om du vil tilbringe en uge eller mere i vores skønne omgivelser. Uanset hvor længe du vælger at besøge os, vil vi stå klar til at gøre din ferie til den bedste af slagsen. Vi synes nemlig, du fortjener at holde ferie i smukke Sønderjylland – hvad end du ejer en campingvogn eller ej. 

Husk, du har mulighed for at tilkøbe rengøring af din campinghytte, hvis du ikke ønsker at bruge tid på rengøring efter dine dejlige feriedage. På denne måde bliver det ikke nemmere at holde ferie.

Ofte Stillede Spørgsmål
Q: Hvilke typer indkvartering tilbyder I?
A: Hos Lærkelunden kan I indkvartere jer i alt fra små hytter med plads to personer til luksushytter for seks personer samt campingvogne og telte. Vores typer af indkvartering breder sig derfor over autentisk campistliv til luksus omgivelser med eget bad, køkken, TV og terrasse.

Q: Hvilke faciliteter byder pladsen på?
A: På pladsen kan du finde diverse aktiviteter såsom reception, fælleskøkken, bad- og toiletfaciliteter, legepladser, petanque, svømmehal og boldbane. På vores plads er derfor faciliteter for hele familien. Samtidig er der også mange nærliggende faciliteter som strand, kanoudlejning og spændende lokale seværdigheder. Det har vores reception mere information om.

Q: Hvordan booker jeg hos jer?
A: Uanset om du skal booke en luksushytte, campingvogn, telt eller bare en plads, så kan du booke online via vores hjemmeside eller ringe til os på 74 65 02 50. Det er ganske nemt. Her skal du blot tage stilling til, hvilke dage du ønsker at bo på pladsen og typen af overnatningssted. I vores online bookingsystem kan du også finde aktuelle tilbud samt billeder af de mange overnatningsmuligheder.