Der er to dejlige golfbaner i nærheden af Lærkelunden Camping, kun 2,5 km væk ligger en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner Benniksgaard Golfbane. Den ligger  i et let kuperet landskab lige ned til Flensborg Fjord og med en fantastisk udsigt fra mange af de dejlige golfhuller. Kun 20 km fra pladsen ligger en anden af Sønderjyllands meget flotte golfbaner: Sønderjyllands Golfklubs bane ligger smukt i en plantage og er kun en smule kuperet, en helt anden type bane end Benniksgaard. Med bl.a. disse to baner i nærheden er rammerne for et fantastisk golfophold til stede.  Dette er perfekt hvis du elsker golf og camping.

Hvis du helt spontant får lyst til at prøve at spille golf, er der på begge baner mulighed for Pay & Play samt mulighed for at låne/leje udstyr i deres butikker.

Som overnattende gæst på Lærkelunden Camping kan I købe greenfee med rabat til Benniksgaard Golfbane i Informationen.

Priser hos os er til Benniksgaard:  Greenfee hverdag kr. 250,-  Greenfee weekend/helligdage:  kr. 300,-.

Vi har også en aftale med Sønderjyllands Golfklub hvis bane kun er ca. 20 km fra Lærkelunden Camping, hertil kan I ligeledes købe greenfee med rabat i informationen.

Priserne til Sønderjyllands Golfklubs bane hos os er: Greenfee hverdag: Kr. 275,-  Greenfee weekendhelligdage:  Kr. 300,-

Vi hjælper også gerne med tidsbestilling.

Her kan I også læse om vores tilbud på Golfophold i hytte: Book min. 3 overnatninger og få 2 x Greenfee till Benniskgaard Golfbane med i prisen.

Når golfen er overstået, kan vi anbefale et besøg i restauranten, som byder på god mad med inspiration fra det sønderjyske køkken.

Se mere om golfbanerne her: Benniksgaard Golfbane.  og Sønderjyllands Golfklub Skulle I mangle lidt udstyr kan vi også varmt anbefale et besøg i proshoppen på Benniksgaard, se mere her: Proshop

Her kan I se vores pladsoversigt, I kan vælge mellem forskellige pladstyper om I kommer med autocamper, telt, camplet eller campingvogn:

Her kan læse mere om de muligheder I har for at leje noget at bo i til jeres golfophold: