Gendarmstien

– går lige gennem Lærkelunden

Tag på vandretur i historiens fodspor

Gendarmstien går lige igennem Lærkelunden.

Gendarmstien er en af Danmarks bedst kendte og mest populære vandreruter. Vandreruten følger kysten langs fjorden ved Sønderborg og går langs de samme gamle smukke stier, som de danske grænsevagter fulgte mellem Danmark og Tyskland frem til 1950erne.

Gendarmstiens fulde længde går 84 km fra Padborg til Skovby på Sydals. Stien er velmærket, har shelters (primitive lejrpladser) til overnatning i telt og andre faciliteter. Stien løber det meste af vejen langs vandet og passerer mange historiske seværdigheder blandt andet ved Dybbøl og Sønderborg.

Gendarmstien er en del af E6 fjernvandreruten og vandreruten har forbindelse over Als til Fyns Øhavssti og fra Padborg til Grænseruten og til Hærvejen.

 

Lærkelunden som pitstop

Campingpladsen er beliggende ca. 26 km fra Gendarmstien ene ende ved Padborg. Lærkelunden er derfor en god mulighed som overnatningssted og base for en vandretur på Gendarmstien. Her kan I overnatte i en af vores hytter eller campingvogne. Eller overnatte i egen campingvogn-teltvogn-autocamper- telt og tage bus eller egen bil ud til/fra det sted på Genarmstien, I er nået til. På den måde kan I vandre med en let opbakning og dele turen op i de etaper, der passer lige netop jer.

Vi hjælper gerne med vejledning til ,hvordan ruten kan planlægges bedst muligt.

Vi ønsker jer en rigtig god tur, og går I bare igennem campingpladsen, så husk vi har vores lille butik, hvor I kan handle.

 

Find overnatning

Camping, hytter eller udlejning af campingvogne og luksustelte.

camping

Pakker og tilbud

Vi har pakket gode og sjove feriepakker til jer, der gerne vil opleve en masse mens I er på ferie.

Personlig assistance

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp til at booke, eller mangler informationer. Ring eller skriv til os...

info@laerkelunden.dk

Kort og godt...

Lærkelunden er pladsen, hvor I kan opleve et personligt og nærværende værtskab lidt ud over det sædvanlige.

Campingpladsen ligger ned til Flensborg Fjord i Sønderjylland omgivet af skøn natur. Vi byder på indendørs swimmingpool, lege/aktivitetshus og alt I har brug for, når det drejer sig om køkken-, bad og toiletfaciliteter.

Cookies

Find os

Lærkelunden Camping
Nederbyvej 25, 6300 Gråsten.

ikon FB   +45 74 65 02 50

ikon ring beige   info@laerkelunden.dk

ikon ring beige   Følg os på Facebook

dk kort neg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom
først til de gode tilbud. Få informationer
om stort og småt fra pladsen.

Tilmeld her!