Campingvogne til udlejning

– store komfortable vogne med fortelt

Luksusvogn med gulvvarme

Adria Alpina 663 PT: En rigtig super luksusvogn indrettet med 3 køjer, dobbeltseng, siddegruppe i midten, et køkken med gasblus, ovn og dejligt køleskab med fryser, toilet, tv, samt vandbåren gulvvarme. Campingvognen har et 3 meter fortelt med fast bund og med bord og stole. Vognen er placeret på plads nr. 14. Til max. 5 personer 2 voksne og 3 børn under 18 år.

Se ledighed og pris!

Luksusvogn med plads til 5

Adria Adora 573 PT: Luksusvogn indrettet med 3 køjer, dobbeltseng, siddegruppe i midten, et køkken med gasblus og dejligt køleskab med fryser, toilet, tv, gasovn. Campingvognen har et 3 meter fortelt med fast bund og med bord og stole. Vognen er placeret på plads nr. 45. Til max. 5 personer 2 voksne og 3 børn under 18 år.

Se ledighed og pris!

Luksusvogn for 2

Adria Alpina 663 HT: En rigtig super luksusvogn indrettet til 2 personer. Den er udstyret med: Dobbeltseng, dejlig siddegruppe i midten, et køkken på tværs i fronten af vogn med gasblus, ovn og dejligt køleskab med fryser, toilet, tv, samt vandbåren gulvvarme. Campingvognen har et 3 meter fortelt med fast bund med spisebord og stole samt to gode hvilestole og fjernsyn. Vognen står på plads nr. 23.

Slutrengøring er obligatorisk.

 
 
Se ledighed og pris!

Se ledighed og pris

Pladsoversigt

Her kan du se, hvordan pladsen er indrettet og hvor du kan bo.

camping

Personlig assistance

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp til at booke, eller mangler informationer. Ring eller skriv til os...

info@laerkelunden.dk

Kort og godt...

Lærkelunden er pladsen, hvor I kan opleve et personligt og nærværende værtskab lidt ud over det sædvanlige.

Campingpladsen ligger ned til Flensborg Fjord i Sønderjylland omgivet af skøn natur. Vi byder på indendørs swimmingpool, lege/aktivitetshus og alt I har brug for, når det drejer sig om køkken-, bad og toiletfaciliteter.

Cookies

Find os

Lærkelunden Camping
Nederbyvej 25, 6300 Gråsten.

ikon FB   +45 74 65 02 50

ikon ring beige   info@laerkelunden.dk

ikon ring beige   Følg os på Facebook

dk kort neg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom
først til de gode tilbud. Få informationer
om stort og småt fra pladsen.

Tilmeld her!