Praktisk

– at vide inden du bestiller dit ophold
 
Sæsonen 2024:
 
Vi har her i 2024 åbent fra fredag d. 22. marts 2024 til søndag d. 6. oktober.
 
Åbningstider i reception og butik:

Fra tirsdag d. 21.5. - søndag d. 16.6.

Mandag - torsdag:         08.00-10.00 og 14.00-18.00
Fredag:                          08.00-10.00 og 14.00-19.00
Lørdag:                          08.00-12.00 og 14.00-18.00
Søndag:                         08.00-12.00 og 14.00-18.00

 

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med en reservation på Lærkelunden Camping enten via online booking, mail eller pr. telefon. Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives LAERKE anvendes det som et synonym for Lærkelunden Camping

Betaling

Alle priser oplyst i LAERKE’S online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Der opkræves et depositum på 25 % dog minimum kr. 500,- i forbindelse med en booking, restbeløbet skal indbetales senest 28 dage før ankomst. Ved bookinger foretaget mindre end 28 dage før ankomst betales det fulde beløb ved booking.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online booking.

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra LAERKE, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos LAERKE på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at vælge Basis, Flex eller Premium vilkår. Valget skal tages i bookingsøjeblikket. Det vil ikke være muligt at skifte til en anden ydelse efter første indbetaling. Ved ændring af en booking forstås annullering, ændring af overnatningstype eller datoerne for dit ophold. Du er naturligvis altid velkommen til at ændre antal personer eller andre tilkøb uden at skulle betale et administrationsgebyr. Vi gør opmærksom på, at Flex og Premium vilkår er en dynamisk ydelse som udregnes efter totalbeløbet for dit ophold.

Vilkår for ændring af ophold 

1. Med Basis Vilkår har du ikke mulighed for at ombooke, afbestille eller få pengene tilbage for din booking, hvis du bliver forhindret.

 2. Med Flex vilkår kan du ombooke og afbestille indtil 28 dage før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. ændring, pr. booking. Ændring af opholdet kan kun ske skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde.   Beløbet for Flex tilbagebetales ikke ved ombooking eller afbestilling.

3. Med Premium vilkår kan du ombooke og afbestille helt indtil kl. 12.00 dagen før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. ændring, pr. booking. Ændring af opholdet kan kun ske skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde.   Beløbet for Premium tilbagebetales ikke ved ombooking eller afbestilling.

Fortrydelsesret

Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, sommerhuse, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf 18 stk 2 nr 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret.

Registrering af oplysninger

LAERKE registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andreoplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men LAERKE beholder registreringen i 5 år.

LAERKE anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling

1. Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Når LAERKE modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. LAERKE vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

2. Ønsker I klagen forelagt en ekstern instans, kan I henvende jer til ”Center for Klageløsning”. Finder I ikke en tilfredsstillende løsning på jeres klage i dialog med campingpladsen eller hos Center for Klageløsning, kan I klage til Forbrugerklagenævnet. Forbrugerklagenævnet træffer en juridisk afgørelse i sagen.

Læs mere om det offentlige forbrugerklagesystem: https://laerkelunden.dk/praktisk-information/handelsbetingesler/

Før I indgiver klagen til campingpladsen – eller under selve klageforløbet – er I altid velkommen til at henvende jer til DK-CAMP-sekretariatet for at drøfte jeres sag. Send en mail med jeres klagepunkter til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. DK-CAMP kan evt. i dialog med jer foreligge jeres klagesag for campingpladsen.

Virksomhedsoplysninger Lærkelunden Camping Nederbyvej 25 6300 Gråsten Tlf.: 74650250 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Cvr.:31982693

 

Ankomst og afrejsetider

Pladser

Ankomst for pladser er fra kl. 14.00, afrejse er kl. 11.00. I vores lavsæson er det efter aftale og hvis pladsen er ledig muligt at blive til kl. 14.00.

Udlejning

Ankomst for udlejning er kl. 15.00, afrejse er kl. 10.00. Er der købt slutrengøring skal enheden afleveres opryddet. Er der ikke købt slutrengøring skal enheden afleveres rengjort.

Ankomst er også mulig efter receptionen har lukket og om sommeren helt frem til kl. 22.00, men såfremt I ankommer efter receptionen er lukket, vil vi gerne have besked om det.

Find overnatning

Camping, hytter eller udlejning af campingvogne og luksustelte.

camping

Pakker og tilbud

Vi har pakket gode og sjove feriepakker til jer, der gerne vil opleve en masse mens I er på ferie.

Personlig assistance

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp til at booke, eller mangler informationer. Ring eller skriv til os...

info@laerkelunden.dk

Kort og godt...

Lærkelunden er pladsen, hvor I kan opleve et personligt og nærværende værtskab lidt ud over det sædvanlige.

Campingpladsen ligger ned til Flensborg Fjord i Sønderjylland omgivet af skøn natur. Vi byder på indendørs swimmingpool, lege/aktivitetshus og alt I har brug for, når det drejer sig om køkken-, bad og toiletfaciliteter.

Cookies

Find os

Lærkelunden Camping
Nederbyvej 25, 6300 Gråsten.

ikon FB   +45 74 65 02 50

ikon ring beige   info@laerkelunden.dk

ikon ring beige   Følg os på Facebook

dk kort neg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom
først til de gode tilbud. Få informationer
om stort og småt fra pladsen.

Tilmeld her!