På campingpladsen

– er du konkurrencemenneske eller legebarn? Her er spil og leg for alle

Krolf og petanque

Rundt om aktivitetshuset og med en flot udsigt ud over campingpladsen finder I 2 petanque-baner og en 12-hullers Krolf-bane. Er I en af dem der ikke kender til krolf, så kan det anbefales for alle aldersgrupper. Forestil jer det klassiske kroket-spil, hvor buerne er skiftet ud med huller, og spillet minder mere om golf. Det handler altså om at skyde kroketkuglerne i hul.

Petanque banerne har de rigtige mål på 3 x 15 meter, kuglerne ligger klar ved banerne, så det er bare at komme op og få et spil. I petanque gælder det om at komme tættest på den lille kugle (grisen) med de kugler du kaster med. Her kan også både børn og voksne være med.

Krolfbanen er med 12 huller og køller og bolde kan lånes i informationen.

Legeplads og boldbane

Midt på campingpladsen finder du vores børnevenlige område med legepladsen, hoppepuden og multibanen. Vi oplever gang på gang, at den får sat gang i både børn og voksne. Gæsterne nyder det, og det er sjovt når det kommer bag på børnene, hvor dygtige deres far og mor er til f.eks. fodbold, håndbold eller basketball.

Klatrestativet og hoppepuden er som altid velbesøgt af både børn, unge og voksne. Selvom voksne er meget velkomne til at deltage, så er Lærkelunden ikke større end, at næsten alle børn kan finde hen til legepladsen, og tilbage til mor og far igen – uden problemer.

"Legehuset"

I legehuset er der mulighed for at lege, spille og slappe af indendørs, hvis vejret skulle drille. Vi afvikler de fleste af vores kreative aktiviteter her i huset.

Huset er indrettet med mulighed for at spille bordtennis, bordfodbold, Play- Station, låne udklædningstøj og som indendørs legeplads til de mindre børn. Der er også en ophold/udsigts-stue hvor bøger kan lånes, så far og mor kan hygge mens de små leger.

Planlagte aktiviteter

Her på Lærkelunden har vi altid noget du kan give dig til.

I aktivitetskalenderen finder du en god oversigt over de mange arrangementer og events. Især i hovedsæsonen har vi meget, du kan give dig til sammen med familien. Men også udenfor hovedsæsonen har vi spændende tiltag, som alle kan nyde godt af. Kalenderen bliver løbende opdateret.

Se aktivitetskalender!

Find overnatning

Camping, hytter eller udlejning af campingvogne og luksustelte.

camping

Pakker og tilbud

Vi har pakket gode og sjove feriepakker til jer, der gerne vil opleve en masse mens I er på ferie.

Personlig assistance

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp til at booke, eller mangler informationer. Ring eller skriv til os...

info@laerkelunden.dk

Kort og godt...

Lærkelunden er pladsen, hvor I kan opleve et personligt og nærværende værtskab lidt ud over det sædvanlige.

Campingpladsen ligger ned til Flensborg Fjord i Sønderjylland omgivet af skøn natur. Vi byder på indendørs swimmingpool, lege/aktivitetshus og alt I har brug for, når det drejer sig om køkken-, bad og toiletfaciliteter.

Cookies

Find os

Lærkelunden Camping
Nederbyvej 25, 6300 Gråsten.

ikon FB   +45 74 65 02 50

ikon ring beige   info@laerkelunden.dk

ikon ring beige   Følg os på Facebook

dk kort neg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom
først til de gode tilbud. Få informationer
om stort og småt fra pladsen.

Tilmeld her!