Faciliteter...

– moderne servicebygninger med alt, I har brug for

CamperClean

Vi har en CamperClean maskine.

Her kan I kr. 10,- automatisk få tømt, renset og klargjort jeres toilet-kassetter med den rigtige mængde vand og mikrobiologiske sanitære tilsætningsstoffer, så kassetten er klar til brug igen.

Camperclean er placeret midt på pladsen ved servicepladsen for autocamperne.

faciliteter camperclean 65

Ladestander til elbiler.

Vi har på pladsen to ladestander til elbiler. Her kan I ved hjælp at Spirii - appen oplade jeres elbiler. (se mere her Spirii)

Ladestanderne er placeret melle hytte L og M.

          faciliteter ladestander 64

Køkken og udekøkken

Skulle pladsen i teltet eller campingvognen blive for trang, eller har I bare lyst til selskab, har vi et fælles-køkken i begge vores bygninger. Udenfor findes der gode grillpladser og spiseborde, hvor I kan nyde maden.

Køkkenerne indeholder ovne, mikrobølgeovn, gaskogeblus og køleskabe, gode muligheder for at lave god og velsmagende mad, men ingredienserne må I selv medbringe. Til gengæld er det selvfølgelig uden omkostninger at bruge køkkenerne, når I er gæster på campingpladsen.

Bad og toilet

Vores toiletbygninger er helt up-to-date og der er gode handicap- og børnefaciliteter med puslepladser, håndvaske i børnehøjde og ekstra lunt. Til vores firbenede venner har vi også et hunde-bad i den nederste bygning.

Der foregår en løbende rengøring af alle vore faciliteter. Vi ligger stor vægt på at alt skal være rent og i orden. I har også mulighed for at benytte vores vaskeri, hvor der er også er tørretumbler og strygejern.

Varmt vand i køkken og bad skal der naturligvis ikke betales ekstra for som gæst hos Lærkelunden.

Reception og butik

Har I spørgsmål, brug for hjælp eller bare lyst til en sludder, så finder I os altid i receptionen, hvor vi står klar til at hjælpe. Det er også her I kan finde en masse materiale om området. I har ligeledes mulighed for at søge information på vores infoskærm.

Det er også her, at I skal henvende jer, når I ønsker at leje cykler, eller vil en tur ud på vandet i kano, robåd, sit on top kajajk eller på et Stand Upp Paddle Board.

I forbindelse med receptionen har vi også vores butik, hvor I kan købe de mest almindelige dagligvarer, og lidt campingudstyr, legetøj mv. I kan også bestille morgenbrød, vi får leveret vores morgenbrød fra Bageriet Koch i Nybbøl.

Find overnatning

Camping, hytter eller udlejning af campingvogne og luksustelte.

camping

Pakker og tilbud

Vi har pakket gode og sjove feriepakker til jer, der gerne vil opleve en masse mens I er på ferie.

Personlig assistance

Vi er altid klar til at assistere dig, hvis du har brug for hjælp til at booke, eller mangler informationer. Ring eller skriv til os...

info@laerkelunden.dk

Kort og godt...

Lærkelunden er pladsen, hvor I kan opleve et personligt og nærværende værtskab lidt ud over det sædvanlige.

Campingpladsen ligger ned til Flensborg Fjord i Sønderjylland omgivet af skøn natur. Vi byder på indendørs swimmingpool, lege/aktivitetshus og alt I har brug for, når det drejer sig om køkken-, bad og toiletfaciliteter.

Cookies

Find os

Lærkelunden Camping
Nederbyvej 25, 6300 Gråsten.

ikon FB   +45 74 65 02 50

ikon ring beige   info@laerkelunden.dk

ikon ring beige   Følg os på Facebook

dk kort neg

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom
først til de gode tilbud. Få informationer
om stort og småt fra pladsen.

Tilmeld her!